Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja e lirë, janë shprehur të rinjtë e Kosovës për rubrikën e More...

Para-porositë për iPhone 6s dhe 6s Plus fillojnë më 11 shtator

para-porosit-euml-p-euml-r-iphone-6s-dhe-6s-plus-fillojn-euml-m-euml-11-shtator_hd[1]

Apple pritet t’i prezantojë modelet e reja të teefonave të saj – iPhone 6S dhe 6S Plus më 9 shtator, por më parë është dëgjuar se para-porositë do të fillojnë More...

Këngëtaret shqiptare që ishin dashnore të shefave të Sigurimit të Shtetit

Gjergj Leka vjen me një rrëfim pa dorëza. Për herë të parë ai flet për të kaluarën e tij dhe të kolegëve, fjalët e mira dhe ndihma që i ka ardhur nga disa të tjerë, More...

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja e lirë, janë shprehur të rinjtë e Kosovës për rubrikën e More...

Para-porositë për iPhone 6s dhe 6s Plus fillojnë më 11 shtator

Apple pritet t’i prezantojë modelet e reja të teefonave të saj – iPhone 6S dhe 6S Plus më 9 shtator, por më parë është dëgjuar se para-porositë do të fillojnë More...

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja e lirë, More...

Para-porositë për iPhone 6s dhe 6s Plus fillojnë më 11 shtator

para-porosit-euml-p-euml-r-iphone-6s-dhe-6s-plus-fillojn-euml-m-euml-11-shtator_hd[1]

Apple pritet t’i prezantojë modelet e reja të teefonave të saj – iPhone 6S dhe 6S Plus më 9 shtator, More...

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është...

para-porosit-euml-p-euml-r-iphone-6s-dhe-6s-plus-fillojn-euml-m-euml-11-shtator_hd[1] Para-porositë për iPhone 6s dhe 6s Plus fillojnë më 11 shtator

Apple pritet t’i prezantojë modelet e reja të teefonave të saj – iPhone 6S dhe 6S...

Këngëtaret shqiptare që ishin dashnore të shefave të Sigurimit të Shtetit

Gjergj Leka vjen me një rrëfim pa dorëza. Për herë të parë ai flet për të...

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja More...

Para-porositë për iPhone 6s dhe 6s Plus fillojnë më 11 shtator

Apple pritet t’i prezantojë modelet e reja të teefonave të saj – iPhone 6S dhe 6S Plus më 9 shtator, por..

Këngëtaret shqiptare që ishin dashnore të shefave të Sigurimit të Shtetit

Gjergj Leka vjen me një rrëfim pa dorëza. Për herë të parë ai flet për të kaluarën e tij dhe të..

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja More...

Para-porositë për iPhone 6s dhe 6s Plus fillojnë më 11 shtator

Apple pritet t’i prezantojë modelet e reja të teefonave të saj – iPhone 6S dhe 6S Plus më 9 shtator, por..

Këngëtaret shqiptare që ishin dashnore të shefave të Sigurimit të Shtetit

Gjergj Leka vjen me një rrëfim pa dorëza. Për herë të parë ai flet për të kaluarën e tij dhe të..

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja e lirë, janë shprehur..

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja e lirë, janë shprehur..

Të rinjtë për liberalizimin: Viti 2016, me apo pa viza? (Audio)

Mungesa e liberalizimit të vizave po cenon një ndër të drejtat elementare të njeriut, siç është lëvizja e lirë, janë shprehur..
321